Beneficii Reprezentant Oriflame

Beneficii Reprezentant Oriflame
Beneficii Reprezentant Oriflame

De cand se stie produsele cosmetice si cele de ingrijire personala se vand dintotdeauna foarte bine (in general lunar cam orice persoana cheltuie cel putin 100-150RON pentru aceste produse cosmetice de care majoritatea avem nevoie.

Zilnic folosim produse cosmetice ca: sapun(de maini si de fata),sampon-uri,gel-uri de dus,lotiuni/creme de corp,deodorant,spuma de ras,produse de curatare a tenului,parfumuri si multe alte produse cosmetice.

De multe ori aceea suma estimata se depaseste,deoarece se mai folosesc si produse de infrumusetare cum ar fi: fond-uri de ten,oje,ruj-uri,fard-uri,pudra s.a.m.d.

Acestea fiind spuse,cum ar fi ca tu sa ai un procent din toate aceste produse enumerate? Nimic mai simplu,trebuie doar sa te inscrii in Oriflame si sa devii reprezentant/consultant si ai si tu sansa sa castigi bani la fiecare comanda data.

1. Din momentul ce ai devenit reprezentant/consultant Oriflame ai reduceri de pana la 40% din vanzarea produselor cosmetice si de infrumusetare!

Ce beneficii ai ca Reprezentant/Consultant Oriflame?

Din momentul in care ai devenit reprezentant/consultant Oriflame, poti sa plasezi comenzi, iar beneficiul principal sunt reduceri/discount intre 23-40% la orice comanda. Vezi mai jos grila de reduceri/discount oriflame:

Grila reduceri/discount reprezentant Oriflame 2019:

Beneficii Reprezentant Oriflame
Grila de reduceri/discount reprezentant oriflame
 • La comenzile cu valoare de catalog cuprinsa intre 70 si 299 RON beneficiati de reducere/discount de 23% din pretul de catalog.
 • La comenzile cu valoare de catalog cuprinsa intre 300 si 599 RON beneficiati de un reducere/discount de 30% din pretul de catalog.
 • La comenzile ce depasesc 600 lei pretul de catalog beneficiati de un/o reducere/discount de 40% din pretul de catalog.

Exemplu de reduceri/discount-uri Oriflame aplicate în funcţie de valoarea comenzii:

Beneficii Reprezentant Oriflame

La o comanda de 100 lei, pret de catalog, castigul este de 23 lei, platiti doar 67 lei pentru comandă. (reducere/discount 23%)

Beneficii Reprezentant Oriflame

La o comanda de 300 lei la pretul de catalog, castigul este de 90 lei, platiti doar 210 lei pentru aceasta comanda. (reducere/discount 30%)

Beneficii Reprezentant Oriflame

La comanda de 800 lei la pret de catalog, castigul este de 320 lei, platiti doar 480 lei pentru comanda. (reducere/discount 40%)

În plus firma oferă mai multe beneficii persoanelor care sunt la prima comandă sau nu au mai plasat o comandă în ultimele 12 luni prin PROGRAMUL DE BUN VENIT(cadouri de bun venit Oriflame 2019) cât şi prin PROGRAMUL DE LOIALITATE(Oriflame cadouri de loialitate 2019).

Beneficii Reprezentant Oriflame

Hai acum in echipa mea, devino Reprezentant Oriflame si bucura-te inca de la prima ta comanda de reducere de pana la 40% !

Achizitioneaza produse cosmetice de cea mai buna calitate si de ingrijire personala suedeze la preturi speciale, pentru tine,familie sau persoanelor dragi tie. Arata-le catalogul oriflame 2019, strange comenzi si poti castiga bani la orice produs comandat de ei.

Arata catalogul Oriflame 2019 tutoror persoanelor pe care le cunosti, explica-le ce avantaje au daca se inscriu ca reprezentant Oriflame, inscriei in echipa ta si faceti bani impreuna. Totul depinde de tine.

2. Castiga premii prin Programul de Bun Venit ca reprezentant Oriflame!

Urmeaza acesti 3 pasi simpli si castiga premii cu Oriflame:

Programul de Bun venit Oriflame 2019 prezentant mai jos este un exemplu! El se schimba periodic.

Daca vrei sa vezi lista cu programele de bun venit oriflame 2019 poti sa o faci aici!

Pasul 1

Oriflame Cadouri de bun venit Campania C4 Martie 2019 1

Alatura-te Oriflame si cumpara produse in valoare de 150 de lei cumulat (pret de catalog), in campania in care te-ai inscris.

Revino in campania urmatoare si alege-ti, pentru numai 5 lei, un produs din cele 3 optiuni de la pasul 1. Produsul ales trebuie adaugat la prima comanda din campania urmatoare celei in care te-ai inscris*.

Daca omiti sa adaugi la comanda codul produsului cadou, vei primi automat rimelul 5-in-1 The ONE WonderLash, pentru 5 lei.

*De exemplu: te-ai inscris in campania 1 – adauga produsul cadou Pasul 1 la prima comanda din campania 2.

Pasul 2

Oriflame Cadouri de bun venit Campania C4 Martie 2019 2

Revino in campania imediat urmatoare inscrierii si cumpara produse in valoare de 250 lei cumulat (pret de catalog).

In prima comanda din urmatoarea campanie alege-ti, pentru numai 7 lei, una din cele 3 optiuni de produse de la Pasul 2. Produsul ales trebuie adaugat la prima comanda din a doua campanie de la inscriere**.

Daca omiti sa adaugi la comanda codul/codurile produsului/produselor cadou, vei primi automat setul Milk & Honey, pentru 7 lei.

**De exemplu: te-ai inscris in campania 1 – adauga produsul cadou Pasul 2 la prima ta comanda din campania 3.

Pasul 3

Oriflame Cadouri de bun venit Campania C4 Martie 2019 3

Ramai alaturi de noi si in cea de-a treia campanie si cumpara produse in valoare de 350 lei cumulat (pret de catalog).

La prima comanda din campania urmatoare alege-ti, pentru numai 10 lei, un produs din cele 3 optiuni de la Pasul 3. Produsul ales trebuie adaugat la prima comanda din cea de-a treia campanie de la inscriere***.

Daca omiti sa adaugi la comanda codul produsului cadou, vei primi automat apa de toaleta Eclat Femme, pentru 10 lei.

*De exemplu: te-ai inscris in campania 1 – adauga produsul cadou Pasul 3 la prima ta comanda din campania 4.

Daca doresti sa devii reprezentant oriflame intra pe butonul de mai jos:

Daca doresti sa vezi toate cataloagele oriflame poti sa intri pe unele din butoanele de mai jos, in functie de catalogul oriflame de care esti interesat/a.

Daca ai nelamuriri sau pur si simplu ai ceva intrebari, poti sa ma contactezi prin formularul de contact, chatul facebook de pe site sau pagina de facebook Iuliana Scarlat – Oriflame.

Beneficii Reprezentant Oriflame 2019
Overall
5
 • Beneficii Reprezentant Oriflame 2019
  (5)
 • Beneficii ca reprezentant Oriflame
  (5)
 • Programul de bun venit Oriflame 2019
  (5)
 • Programul de loialitate Oriflame 2019
  (5)