Consultant Oriflame Romania

Consultant Oriflame Romania
Devino Consultant Oriflame Romania

Consultant Oriflame Romania

De ce sa devii Consultant Oriflame?

Cum sa devii Consultant Oriflame Romania?

Pentru a deveni Consultant Oriflame in Romania nu trebuie sa faci mare lucru si nu e mare bataie de cap, e chiar foarte simplu.

Trebuie indeplinit urmatorii pasi:

1. Trebuie sa ai minim varsta de 16 ani,sa ai domiciliul in Romania (chiar daca locuiesti in strainatate).

Este perfect pana aici daca ai indeplinit prima cerinta, poti deveni Consultant Oriflame in Romania! Dupa completarea formularului de pe https://oriflame.iulianas.com vei fi contactat in cel mai scurt timp de catre un Consultant Oriflame.

Atentie! Daca nu doresti sa astepti pana se raspunde la formular si doresti printr-un mod mai rapid, poti sa-mi scrii pe pagina de facebook: Iuliana Scarlat – Reprezentant Oriflame!

2. Cat costa?

Nu costa nimic ! Inscrierea pe https://oriflame.iulianas.com este GRATUITA!

Imediat dupa inscriere in maxim 3 zile lucratoare vei primi Kit-ul de start si catalog oriflame (1 catalog oriflame pentru campania actuala,2 cataloage campania urmatoare,1 flyer si 1 flyer wellness). Cateodata se poate sa fie mai multe produse sau cataloage,totul depinde de campania in care te-ai inscris.

3. Cand poti comanda?

Imediat dupa ce ati completat formularul de Inscriere Consultant Oriflame Romania sau mi-ati scris pe pagina de facebook!

4. Esti obligat/a sa comanzi din fiecare catalog?

Nu! Comanzi doar cand doresti sau ai nevoie, cand sunt oferte ce iti satisfac dorintele tale. Beneficii Consultant Oriflame Romania sunt aceleasi pentru toti reprezentantii Oriflame. Cu fiecare comanda plasata, valabilitatea inscrierii tale se prelungeste automat cu 12 luni.

5. Cum plasez comanda?

Stai linistit/a, consultantul Oriflame care te-a inscris te va indruma pas cu pas ce si cum trebuie sa faci ca sa poti plasa o comanda online.

6. Cand primesc comanda?

Comanda Oriflame o primesti in maxim 3 zile lucratoare dupa ce ai plasat comanda. Pachetul tau va fi livrat la adresa ta, prin firma de curierat rapid URGENT CARGUS.

7. NU DORESC SA DEVIN REPREZENTANT VREAU PRODUSE NUMAI PENTRU MINE SI FAMILIA MEA!

Nici o problema,este dorinta ta, de aceea noi o respectam. Te voi inscrie doar sa devii direct CLIENT ORIFLAME! Iar tu apoi poti sa iti comanzi ce produse vrei si cand vrei.

Poti sa urmaresti ofertele din catalog oriflame 2019 online accesand butoanele de mai jos:

Devino Consultant Oriflame Romania
Overall
5
 • Consultant Oriflame
  (5)
 • Consultant Oriflame Romania
  (5)
 • Devino Consultant Oriflame
  (5)
 • Beneficii Consultant Oriflame
  (5)

Leave a Reply