Cum sa faci bani online de acasa cu Oriflame 1

Te intrebi cum poti sa faci bani de acasa, online cu Oriflame?

Cum sa faci bani online de acasa cu Oriflame 1
Cum sa faci bani online de acasa cu Oriflame

De ce am ales Oriflame si de ce sa alegi si tu Oriflame?

Inainte sa intram in detalii sa citim putin un text de Andrei Pleşu :

„Orice om dacă-i cinstit, recunoaște că speră să aibe succes. E o ipocrizie să spui:

„Domnule, nu mă interesează… Eu îmi văd de treaba mea” , nu, toată lumea vrea succes. Am observat însă, pe bază de experiență, că aceia care sunt obsedați de tema succesului de obicei ratează, sau chiar când îl au sunt nefericiți. De unde rezultă că e ceva în reprezentarea noastră despre succes care nu este integral satisfăcător. Chiar când ai succes, îți dai seama că ai o mulțime de alte motive să nu fii integral fericit. Aș spune mai întâi că trebuie să ne ferim să identificăm succesul cu fericirea.”

Cum sa faci bani cu Oriflame?

Videoclipul Castigi Bani cu Oriflame este o prezentare scurta de aproape 3 minute ce descrie oportunitatea Oriflame de a castiga bani intr-un mod simplu si atractiv bazat pe mesajul: ”Pentru noi, tu ești cel mai important!”.

Clipul explica ca poti sa-ti traiesti visul de a fi propriul patron si sa-ti aranjezi timpul dupa placul tau, sa cunosti lume, sa-ti faci prieteni si in acelasi timp sa ai mai mult timp pentru cei dragi tie.

1.Economisesti bani cu Oriflame

Cum sa faci bani online de acasa cu Oriflame 1

Cum economisesti bani cu Oriflame? Exista 2 variante:

A. Sa zicem ca tu deja cumperi produse Oriflame de la un alt consultant/reprezentant, iti plac, asa ca iti cumperi constant. Cand le platesti, bineinteles ca ii dai bani atat cat scrie pretul in catalog.

Aici este „cheia”: devenind tu consultant/reprezentant, la pretul din catalog se mai aplica o reducere de 23%, 30% sau 40% in functie de suma de care ai dat comanda. Vezi tabelul cu reducerile la Beneficii Reprezentant Oriflame. Daca ai o comanda de minim 70 lei, ai 23% reducere (Reducerea fiind castigul tau).

B. Prin vanzarea de produse altor persoane (prieteni, colegi de scoala/munca). Imagineaza-ti ca ai putea avea vanzari continuu doar din produsele ce se folosesc cel mai des (sampon-uri, gel-uri de dus,lotiuni/creme de corp,deodorant,spuma de ras,produse de curatare a tenului,parfumuri si multe alte produse cosmetice).

Asta este unul din motivele pentru care ai putea sa devii reprezentant/consultant Oriflame. Poti sa o faci folosind butonul de mai jos:

2.Catalogul Oriflame

Cum sa faci bani online de acasa cu Oriflame 1

Arata catalogul oriflame prietenilor si cunoscutilor. Daca valoarea comenzii tale va creste si reducerea va fi mai mare. Pragurile de reduceri sunt 70RON->299RON=23%300RON->599RON=30%600RON sau mai mult=40%.

Exemplu: Daca ai o comanda de 250RON sau 450RON (ca sa primesti si cadourile din programul de loialitate oriflame), ai o reducere de 30%. Castigul tau este aproximativ 75 RON si respectiv 135RON. Se intelege ca, daca ai reducere mai mare, banii sunt mai multi. 40% din 600 RON inseamna 240RON– ce iti raman in mana.

Asa ca este foarte bine sa iti faci curaj, sa iei un catalog si sa-l arati prietenilor tai (vecini, colegi, tuturor persoanelor cu care interactionezi). Catalogul Oriflame este ca propriul tau magazin portabil.

3.Echipa ta

Cum sa faci bani online de acasa cu Oriflame 1

Cu cat reusesti sa inscrii mai multe persoane ca reprezentanti/consultanti Oriflame cu atat castigurile tale vor fi din ce in ce mai mari.
Castigi suplimentar dupa cum urmeaza:
– O reducere de pana la 50% pentru comenzile tale
– de la 3% pana la 21% din vanzarile intregei tale echipe Oriflame.
In felul acesta, poti obtine castiguri substantiale si independenta financiara alaturi de Oriflame. Alaturi de o echipa foarte unita poti sa iti dezvolti o cariera si o afacere propriu zisa alaturi de Oriflame si toate astea fara investitii. Totul depinde de tine cat de departe vrei sa ajungi cu castigurile. Echipa Noastra este aici pentru a te ajuta, pas cu pas, oricand ai nevoie de ajutor.
Fii propriul tau sef si castiga bani alaturi de Oriflame printr-o activitate care-ti va place cu siguranta!

Construieste-ti o afacere acuma, formeaza o echipa impreuna cu prietenii tai si incepeti sa faceti bani impreuna. Asa vei avea parte de mai mult timp liber pentru tine si bani!

Cum sa faci bani online de acasa cu Oriflame
Overall
5
 • Cum sa faci bani cu Oriflame
  (5)
 • Cum sa faci bani de acasa
  (5)
 • Cum sa faci bani online
  (5)
 • Castiga bani cu Oriflame
  (5)

Leave a Reply