DE CE AM ALES ORIFLAME – DE CE SA ALEGI ORIFLAME ?

DE CE AM ALES ORIFLAME – DE CE SA ALEGI ORIFLAME ?

De ce am ales Oriflame
De ce am ales Oriflame? De ce sa alegi Oriflame?

O sa incerc sa fiu cat mai scurta si la obiect.

REDUCERI, CADOURI SI PACHETE

Inca de cum m-am inscris in Oriflame am avut reducere de la prima comanda, o comanda modesta la care am avut din start reducere de 23%. Am beneficiat bineinteles, pentru numai 22 de lei de pachetul de bun venit (format din: o crema, un portofel si o geanta) care in mod normal ar fi costat 292.88 de lei.
Imi comand mereu pachetele de lansare pentru ca primesc 3 produse full size, 5 cataloage si mostre la un pret mult mai mic.
Cireasa de pe tort, din punctul meu de vedere, (doar la ce tine de comenzi personale) este club 1000. La o comanda de minim 1000 de lei primesc un pachet din 3 produse care costa de obicei peste 250 de lei la doar 25 de lei.

ECHIPA

Persoanele din Oriflame pe langa faptul ca ajuta pe oricine are nevoie de ajutor, sunt persoane pline de viata, emana energie si pozitivitate, iar ambitia lor atinge cote maxime.

Dezvoltare Personala

Oriflame iti da sansa sa iti faci viata exact cum doresti. Imi place la Oriflame ca ai sansa sa ajungi sus, chair daca, nu ai o situatie financiara foarte buna, nu ai facut nu stiu ce facultate, ti-ai gresit cariera, nu ai cine stie ce cunostinte, etc. Poti prin munca ta sa iti dai un reset la situatia ta financiara, la timpul petrecut cu cei dragi si la sanatatea ta fizica si mentala.

SFAT: Daca vreti ceva mai bun in viata vostra, iesiti din bula de confort, incercati lucruri noi. Faceti ce va place. Nu lasati pe maine ce puteti face astazi!

Daca te-ai decis si vrei sa devii consultant/reprezentant oriflame poti sa o faci completand formularul de mai jos sau sa-mi scrii pe chatul de pe site,ori sa-mi scrii pe pagina de facebook Iuliana Scarlat – Reprezentant Oriflame!

Daca vrei sa te informezi mai mult despre Oriflame inainte sa devii consultant poti sa citesti despre beneficii reprezentant Oriflame sau poti sa citesti despre programul de bun venit Oriflame ori programul de loialitate Oriflame

Mai jos puteti gasiti link-urile spre cataloagele Oriflame pe 2019:

Va multumesc pentru timpul acordat si va astept cu mare drag in echipa mea!

De ce am ales Oriflame - De ce sa alegi Oriflame?
Overall
5
 • De ce Oriflame Romania?
  (5)
 • De ce am ales Oriflame?
  (5)
 • De ce sa alegi Oriflame?
  (5)
 • Ce inseamna Oriflame?
  (5)

De ce am ales Oriflame - De ce sa alegi Oriflame?

Am ales Oriflame deoarece am gasit foarte multe produse de calitate la preturi foarte bune, de la prima comanda poti avea reducere de pana la 40%, primesti cadouri mereu si sau primesti produse la super preturi. Daca te tii de treaba si iti faci un plan bine definit poti sa ajungi la un nivel foarte sus, in care poti sa castigi foarte multi bani ca la un job normal. Totul depinde de fiecare persoana cat se implica,cu cat te implici mai mult si iti dedici mai mult timp,cu atat poti ajunge mai sus.

Leave a Reply