Despre Afacerea Oriflame Romania

In timp ce viziunea companiei Oriflame este sa fie Compania de Frumusete Numarul 1 în vanzarea directa, misiunea lor a fost dintotdeauna sa indeplineasca visurile oamenilor din intreaga lume.

Despre Afacerea Oriflame Romania
Membri Fondatori Oriflame

Despre Afacerea Oriflame Romania

VALORILE COMPANIEI ORIFLAME

Solidaritatea, spiritul si pasiunea sunt cele trei valori fundamentale ale Oriflame. Urmarind aceste valori avem convingerea ca vom reusi sa ne impunem intr-un domeniu competitiv al afacerilor si, în acelasi timp, sa ne aducem aportul pentru ca lumea sa devină un loc mai bun.

Solidaritate

Oamenii care lucreaza impreuna si impartasesc aceleasi idei vor obtine rezultate mai bune. Ei se motiveaza reciproc si stiu ca eforturile unui colectiv sunt mai eficiente decat ale unei singure persoane.

Spirit

Oamenii hotarati au o atitudine pozitiva si nu renuntă usor. Ei sunt dedicati scopului pe care il au si fac totul pentru a-l atinge.

Pasiune

Oamenii pasionati au puterea sa schimbe lumea. Ei cred in activitatea lor si o desfasoara cu placere. In adancul sufletului ei sunt convinsi ca se pot remarca printre ceilalti datorita pasiunii pe care o manifesta in munca lor.

Despre Afacerea Oriflame Romania
Planult de succes Oriflame

VISURILE TALE – INSPIRATIA NOASTRA

Promisiunea brandului Oriflame: Visurile Tale – Inspiratia Noastră™ este profund inradacinata in istoria si mostenirea noastra. In decursul a 50 de ani de istorie, am fost intotdeauna dedicati misiunii de a inspira si oferi oamenilor oportunitatea de a-si indeplini visurile prin conceptul nostru unic de afacere. Visurile Tale – Inspiratia Noastră™ este manifestarea angajamentului nostru fată de clienti si consultanti; visurile lor joaca un rol important in dezvoltarea noilor produse de frumusete si inspirarea programelor care ajuta la elaborarea propriilor lor afaceri.

Credem in visuri!

Un vis este unic, este personal. Visurile si telurile sunt pe cat de frumoase, pe atat de importante. Oriflame a fost dintotdeauna o companie dedicata implinirii visurilor. Asta este ceea ce facem noi. In fiecare zi. Pentru oameni din intreaga lume. Te inscrii si tu in categoria celor care viseaza? Ai teluri de indeplinit? Atunci, bine ai venit. Te poti inscrie in afacerea Oriflame prin butonul de mai jos:

Credem in frumusete!

Frumusetea ta este unica, precum visurile tale. Prin produsele de frumusete pe care le cream in Suedia, am oferit multor milioane de oameni oportunitatea de a-si schimba vietile in bine. Atunci cand arati bine, te simti bine. Iar atunci cand te simti bine, esti mult mai aproape de indeplinirea visurilor.

Credem in tine!

Munca noastra incepe cu visurile tale. Ele reprezinta inspiratia noastra. Incurajam oamenii sa viseze, sa isi stabileasca obiective. Si suntem un partener in calatoria ta. Cultura noastra se bazeaza pe respect si incredere in oameni. Noi te ascultam. Impreuna, putem sa cream o retea globala de frumusete si putem sa transformam visurile in realitate. Iti doresti sa ti se indeplineasca visurile? Noi da. Vezi beneficiile tale ca reprezentant/consultant Oriflame prin butonul de mai jos:

INSTITUTUL ORIFLAME DE CERCETARE A PIELII 

La Oriflame avem peste 40 de ani de experienta in combinarea celor mai bune ingrediente cu cercetarea stiintifica. Cei peste 100 de oameni de stiinta si experti exploreaza mereu noi ingrediente si tehnologii pentru a crea produse din ce in ce mai inovatoare care sa respecte trendurile actuale si sa satisfaca necesitatile consumatorilor.

Viata unui produs Oriflame incepe de la Institutul nostru de Cercetare a Pielii. Aici stiinta este folosita pentru a crea ingrediente unice si uneori chiar patentate care ne evidentiaza pe piata. Toate inovatiile din cadrul acestor procese sunt aplicate si testate o perioada indelungata de ani in cadrul Centrului pentru Cercetarea si Dezvoltarea Produselor din Dublin, Irlanda. Rolul acestui Centru este de a crea o formula conforma brandului Oriflame, ca ulterior produsul sa fie fabricat si comercializat. Cel mai important este insa rolul de a crea produse de care clientii sa se bucure.

Despre afacerea Oriflame Romania

Pe butonul de mai jos poti sa vezi Cataloagele Oriflame 2019 (Curent,urmator,flyer si wellness):

Despre Afacerea Oriflame Romania
Overall
5
 • Despre Afacerea Oriflame
  (5)
 • Despre Oriflame Romania
  (5)
 • Afacerea Oriflame 2019
  (5)
 • Bani Online cu Oriflame
  (5)

Leave a Reply